Akce

08.05.2018 21:51

22. 5.  park Mirakulum

Sraz: do 9:05 na Masarykově nádraží u informačních cedulí (v hlavní hale), odjezd vlaku 9:21

Návrat: upřesníme podle vašich požadavků, nejpozději v 18:35 na metro B (Masarykovo nádraží nebo Černý Most)

S sebou: průkazka MHD, ISIC, svačinu a pití, příp. peníze na občerstvení, vhodné oblečení, ve kterém můžete řádit a trochu se umazat, baterku (do podzemních chodeb); plavky netřeba (Vodní svět funguje až od června)

Program: užijeme si všechno, co park nabízí (pokud nevíte co to je, podívejte se na web)

23. - 25. 5.  Kokořínsko, RS Sever

Sraz: v 7:45 ve vestibulu metra Ládví, odjezd autobusu do Mělníka v 8:00; od vlaku ve Mšeně zajištěný odvoz zavazadel (cca 2 km)

Návrat: plánován 15:30 tamtéž, v případě nepříznivých okolností (plný autobus) o pár minut později, příp. na Nádraží Holešovice

Ubytování: chatky, lůžkoviny dostaneme (tzn. spacák a vložka do něj)

Stravování: polopenze, začínáme večeří, končíme snídaní; obědy vlastní, na místě bude možné koupit drobné občerstvení (tzn. kapesné se může hodit), nákup na celodenním výletě spíš nebude možný, je tedy třeba mít nějaké potraviny s sebou.

Program: průzkum okolí, hry ve dne i v noci, v lese i na hřišti - záleží na tom, co připravíte; lezení vzhledem k předpovědi počasí nebude

S sebou: potvrzení o bezinfekčnosti, průkazku MHD, ISIC; vhodné oblečení (počítejte s chladným večerem a ránem i s možným deštěm - teplá mikina, pláštěnka či opravdu nepromokavá bunda povinná; do skal, k ohni a na hry něco, co můžete umazat), vhodnou obuv (aspoň dvoje boty, např. sandály/tenisky a pohorky, klidně i něco navíc na chození po táboře, třeba kroksy), hygienické potřeby (hodí se repelent, příp. i opalovací krém + krém na ruce), šátek na hry, psací potřeba + blok/sešit, batůžek na výlety + lahev min 1,5 litru (klidně prázdnou). Mobil mít můžete (hodí se rozdvojka do zásuvky na nabíjení), větší elektroniku nechte určitě doma. Nějakou zábavu: míč, frisbee, stolní hru, oblíbenou knížku apod. Kdo připravuje hry, tak pomůcky na ně.